Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så kommer her en løsning: AB Låseservice. AB Låseservice er en låsesmed med adresse i Odense SV, hvor de på nul komma fem rykker ud i de nærliggende områder. Både Bellinge, Blommenslyst, Dalum, Hjallese, Glamsbjerg, Sanderum og Tommerup er på listen over bydele, hvor der ydes service.

Noget af det vigtigste, som folk søger, når de er på jagt efter en håndværker – hvad end der er tale om en tømrer, en murer, en vvs’er eller en låsesmed – det er tilliden. Som kunde leder man efter det firma, hvor man føler sig i trygge hænder, og hvor det rent faktisk gælder om at yde en god service, og ikke kun få penge i kassen. Netop på dette område er AB Låseservice et godt valg. De er afhængige af den gode omtale, og derfor er fokus altid på at give en god oplevelse for kunden. Gennemsigtige priser og et godt stykke udført arbejde er grundpillerne. Det skal fra start være overskueligt for kunden, lige præcis hvad der betales for, og så skal selve arbejdet selvfølgelig udføres med højeste præcision og faglighed.

Hvornår kan du få brug for en låsesmed?

Mange tror, at en låsesmed kun kan bruges i de situationer, hvor nøglen ligger på stuebordet, men du selv står på den anden side – uden ekstranøgler. Det er ofte i sådanne situationer, at der er tale om akut hjælp. Og det kan du selvfølgelig få i hele Odense-omegn uden problemer. Men du kan også få en masse andet! Vidste du for eksempel, at du kan få en sikkerhedsvurdering af din bolig? Det virker måske unødvendigt, men mange låse er simpelthen uddateret, hvilket giver anledning til et sikkerhedstjek. Indbrudstyve finder det alt for nemt at dirke sådanne låse op, og hvem ønsker, at deres bolig er et sikkert offer?

Derudover tilbydes der elektroniske låse, systemnøgler og ekstra låse. Alt sammen produkter, som kan være med til at øge sikkerheden i din bolig. AB Låseservice har også en afdeling i Norge; blandt andet nær Oslo – hvor der også tilbydes tilsvarende låseservice og låseprodukter.

Kategorier:Låsesmed