Der er mange grunde til, at du kan få brug for en låsesmed. Ofte bliver der tilkaldt en låsesmed, hvis man har låst sig selv ude af sit hjem. Men de kan også hjælpe med alt muligt andet – fx udskiftning af låse og skæring af nye nøgler. Det er dog vigtigt, at man vælger en, som man stoler 100% på. For det kan virke lidt grænseoverskridende, at lade en fremmed mand åbne ens dør op. Derfor er det en god ide, at lave research forinden man kontakter en låsesmed, så man kan være sikker på, at det er det rette sted man kontakter.

 

Kender du KeyPartner?

KeyPartner er en dygtig låsesmed, som har mange års erfaring inden for branchen. De er vel bevidste omkring, at deres kunder ønsker sikkerhed og tryghed, og de gør derfor deres ypperste for at få dem til at føle netop dette. De kan hjælpe med en række forskellige låseopgaver, og garantere en god service til fornuftige priser. De dækker København og omegn, og så står de altid klar til at hjælpe. De rykker hurtigt ud, så man ikke behøver at vente for længe. Det er rart, da det ofte er haste situationer man får behov for en låsesmed. De tilbyder professionel rådgivning, og kommer med glæde og giver et gratis sikkerhedstjek. Så kan du være sikker på, at alt er som det skal være. Hvis ikke det er det, så ved du i hvert fald hvad du skal gøre.

 

De installerer dørtelefon

KeyPartner er en låsesmed som tilbyder at installere dørtelefon. Det kan være rigtigt nyttigt, hvis man har mange besøgende, men er bekymret for at lukke de forkerte ind. Det giver nemlig mulighed for at snakke med personen der ringer på, før han eller hun bliver lukket ind. På den måde kan man afvise suspekte personer, og det fungere samtidigt præventivt. Det er ofte set i lejlighedskomplekser, men der er også mange virksomheder der vælger at bruge dørtelefon. Hvis man gerne vil øge sikkerheden yderligere, så skal man vælge en dørtelefon med kamera. For hvis man ligeledes kan se personen, så vil man ikke være i tvivl hvem man lukker ind. Det giver tryghed til alle de ansatte, og minimere chancen for at de forkerte personer bliver lukket ind.

 

Få installeret adgangskontrol

Hvis man ønsker større kontrol over hvem der har adgang til ens kontor eller bygning, så er løsningen adgangskontrol. Det er ofte brugt af virksomheder, da der er mange personer der skal kunne komme ind og ud det samme sted. Med adgangskontrol, så kan man tildele og fjerne adgang til de ansatte. Det hele sker elektronisk, og man bruger en chip, som man bipper sig selv ind med. Det er en smart løsning, da det giver mulighed for at fjerne adgangen til tidligere medarbejder, og man skal derfor ikke bekymre sig om hvem der adgang til kontoret. Det er den moderne form for låse, og det bliver mere og mere populært. Dog er der stadig flest som anvender almindelige nøgler. Det giver dog ikke de samme muligheder.

 

Låsesmed døgnvagt der altid er klar

Man kan få brug for en låsesmed på alle døgnets timer, og derfor har KeyPartner en døgnvagt. Det er meget smart, og giver en vis tryghed. For hvis man står ved midnat og ikke kan komme ind, så er det ikke ubetydeligt, at der kan være en til åbne inden for kort tid. Så behøver man heller ikke, at vente til efter weekenden, hvis der skulle opstå et akut behov. Hvem har ikke prøvet at låse sig selv ude – eller i hvert fald været tæt på at gøre det. Det kan ske for hvem som helst, og det er derfor betryggende at vide, at der altid er nogen der kan hjælpe.

 

Har du haft indbrud?

Hvis man har været så uheldig, at få indbrud, så bør man kontakte en låsesmed med det samme. Det skyldes, at låsene formentlig skal skiftes. Det kan også være, at der er steder som skal repareres – fx dørkammen. Dette kan KeyPartner hjælpe med. Derudover bør man få lavet et sikkerhedstjek, så man undgår at det sker igen. Så vil hele boligen nemlig blive gennemgået, så svagheder bliver opdaget, og på den måde kan de elimineres. Eksempelvis er der mange, som ikke har en lås på deres vinduer, og derfor er det et populært sted for tyven at komme ind. Det er man måske ikke selv klar over, og det er derfor godt med noget professionel hjælp.

 

Dette er virkelig noget man skal være opmærksom på, da der faktisk bliver begået et indbrud i Danmark hvert 12. minut. Det er en skræmmende rate, og der er altså ingen der kan føle sig sikre – slet ikke, hvis man ikke handler proaktivt. Der er selvfølelig også lidt forskel på hvor i landet man bor, med hensyn til hvor udsat man er. Ifølge en analyse foretaget af KeyPartner, så er det især de Nordsjællandske kommuner der er i fare. De fem kommuner med den højeste indbrudsrate pr. 1000. hustand ligger nemlig i Nordsjælland.

Kategorier:Hus og have