Mange danskere har det seneste halvandet år købt ny bolig, og der har været særdeles godt gang i salget af både parcelhuse og rækkehuse samt ejerlejligheder.

Generelt set er kendetegnet for det danske boligmarked, at der har været godt tryk på kedlerne siden begyndelsen af 2020, og der er løbende sat nye rekorder for blandt andet stigning i kvadratmeterpriser og antal boliger solgte.

Mange spørgsmål

Står man over for at skulle købe ny bolig, kan det derfor godt være en anelse uoverskueligt at danne sig det forkromede overblik over boligmarkedet, som det ser ud lige nu.

Hvilke kommuner har haft de største stigninger i kvadratmeterpriserne? Bliver der lige nu solgt mange boliger generelt? Hvor i landet får man mest for pengene?

Det er velsagtens nogle af de spørgsmål, der rejser sig hos kommende boligkøbere. Og at få svar på de mange spørgsmål, der knytter sig til det at købe ny bolig, kan ligeledes være en udfordring. Der findes således et væld af sider, der fokuserer på nyheder om boligmarkedet, og det kan her være svært at vurdere hvilke af disse sider, der bringer den mest korrekte og aktuelle information.

For at kunne give læserne et dybdegående indblik i boligmarkedet, kræver det, at man har specialiseret viden om det. Det har Dansk Boligforsikring, som sideløbende med at tilbyde markedets bedste ejerskifteforsikringer har oparbejdet en markant viden om de områder, der er med til at påvirke udviklingen på det danske boligmarked.

Aktuel statistik

Er man derfor til tal og statistik, er Dansk Boligforsikring det rette sted at vende blikket mod. Blandt mange andre nyheder på deres hjemmeside, har de dedikeret sig til løbende at bringe aktuelle og relevante indsigter i, hvordan boligmarkedet.

Dansk Boligforsikring bruger statistik og tal, hvilket hurtigt giver læseren et overblik.

Besøger man lige nu Dansk Boligforsikrings nyhedsside med statistik og tal, vil man kunne blive klogere på en række emner, der kan være relevante, hvis man går med overvejelser om at købe ny bolig.

Blandt andet kan du læse om, i hvilke kommuner hushandlerne har toppet i løbet af 2021. Du kan også se, hvilke kommuner der vækster mest i forhold til indbyggere, ligesom der er mulighed for at bliver klogere på, hvilke kommuner der i 2020 havde flest nybyggerier.

Bliv klogere på overstående og få indsigt i tal og statistik her: Dansk Boligforsikring – tal & statistik