Indisk mad er noget helt for sig selv. Det er ikke uden grund, at der findes indiske restauranter verden over – og også en del i København. Indisk mad adskiller sig meget fra den danske, hvad angår både udseende og smag. Men det er måske også noget af dette eksotiske udtryk, som gør den indiske mad til en favorit blandt både børn og voksne. Hvis man vil have lækker indisk mad i autentiske omgivelser, så kan man gå på indisk restaurant. I dag findes der mange restauranter i København at vælge imellem. Dog skal man være opmærksom på, at det ikke er alle indiske restauranter, der har respekt for de traditioner og teknikker, som gør indisk mad til noget helt særligt. Hvis du vil på en god indisk restaurant, så skulle du prøve Kashmir i København.

Respekt for traditionerne

Indisk mad ligner ikke meget andet. Hvor det danske køkken har en del tilfælles med det svenske og tyske, står Indien helt for sig selv med deres kogekunst. Det er særligt brugen af krydderier og stærke smage, der gør den indiske mad til noget særligt. Derudover er der en hel base af traditioner og teknikker, som er afgørende for slutresultatet. Derfor bør man altid vælge en indisk restaurant, hvor der er fokus på netop disse ting. Hvis en indisk restaurant har respekt for traditionerne og kun har passionerede kokke til at tilberede maden, så vil gæsterne også altid være sikret en kulinarisk og gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Derfor er der rigelig grund til at besøge Kashmir indisk restaurant i København.

Kashmir har stor erfaring

Hvis man vil på indisk restaurant i København, er der i dag mange muligheder at vælge imellem – men Kashmir indisk restaurant var en af de første. Faktisk har restauranten mere end 30 års erfaring, og det kan smages. Hvor mange indiske restauranter i dag fordansker deres menu i en sådan grad, at den har meget lidt med egentlig indisk mad at gøre, har Kashmir indisk restaurant dyb respekt for traditionerne. De sætter en ære i at finde de helt rigtige råvarer og autentiske krydderier, sådan at man hos dem kan få et måltid, der smager som i Indien. Det er ikke uden grund, at Kashmir indisk restaurant har fået fire kokkehuer af Politiken i deres anmeldelse.

Se hele menukortet på hjemmesiden

Trænger du til noget god, indisk mad? Så er der masser af grund til at besøge Kashmir indisk restaurant. Her kan du nyde din mad i selskab med familie og/eller venner i autentiske og hyggelige omgivelser. Hele menukortet ligger på hjemmesiden, så man allerede på forhånd kan se, hvad Kashmir indisk restaurant egentlig kan byde på. Først og fremmest serverer de mange af de klassiske retter som fx butter chicken, tandoori og dhal, som har været med til at udbrede den indiske kogekunst til hele verden. Derudover serverer de også nytænkte og spændende retter, som er til dig, der er klar på at prøve noget nyt. Sidst men ikke mindst er der både forretter og desserter, som vil få munden til at løbe i vand. Hvis du savner en god indisk restaurant i København, så kan du altså nemt lade dig forføre af fristelserne hos Kashmir indisk restaurant.

Indisk restaurant – også derhjemme

Hvem siger, at dit hjem ikke kan forvandles til en indisk restaurant? Det er altid hyggeligt og festligt at gå ud at spise på en indisk restaurant, og det er især oplagt, når der er noget, der skal fejres. Det er dog ikke altid, at der er tid og overskud til at spise ude på en indisk restaurant. Heldigvis behøver du ikke snyde dig selv eller din familie for de mange lækre ting hos Kashmir, bare fordi I gerne vil spise derhjemme. Kashmir indisk restaurant tilbyder nemlig takeaway. Det betyder, at du kan nyde maden som på en indisk restaurant, men i de hyggelige og hjemmevante omgivelser i egen bolig. Det er især oplagt, hvis man har små børn eller af anden grund ikke ønsker at spise i Kashmir indisk restaurant. Det er ganske nemt at bestille takeaway, da det kan gøres over nettet og hentes på vej hjem fra arbejde. Hvis du ønsker at genskabe oplevelsen fra en indisk restaurant i hjemmet, er Kashmir altså igen et oplagt valg.

Kategorier:Mad og drikke