Tapas er en skøn spise, der består af en hel masse små, delikate retter, der kan nydes sammen med en god vin eller anden drikkelse. Tapas er virkelig velegnet til bespisning af større selskaber, hvad end det drejer sig om en hyggelig familiesammenkomst, venindehygge eller et mere formelt firmaarrangement.

Men tapas kan – netop fordi det består af mange små retter – være lidt besværligt at købe ind til, kokkerere og anrette i eget køkken. Der er mange ingredienser, elementer og processer, der skal gå op i en højere enhed.

For at få tapas til både at smage sublimt og se indbydende ud kræver det også en hel del kulinarisk ekspertise. Derfor er tapas ud af huset en genial løsning, når du gerne vil servere tapas til et større selskab eller arrangement.

Tapas ud af huset gør alting nemmere

Tapas ud af huset er en elegant løsning, der viser dine gæster, at du vil traktere dem med det bedste inden for gourmet cuisine. Når du bestiller tapas ud af huset fra fx Fransk Spisehus, så ved du, at en dygtig kok med erfaring i at tilberede tapas har stået for maden.

En anden fordel ved tapas ud af huset er, at du selv kan slappe helt af på dagen for arrangementet og være udhvilet og klar, når gæsterne ankommer. Tapas ud af huset bliver leveret til din dør, og så skal du bare anrette det og åbne et par flasker god vin eller anden drikkelse. Efter arrangementet er oprydningen også minimal, da du jo ikke har rodet rundt med potter og pander i dit eget køkken. Meget nemmere bliver det ikke.

Tapas ud af huset på fransk manér

Tapas, antipasto eller hors d’oeuvre? Tapas er ikke kun forbundet med Spanien, men spises i flere lande omkring Middelhavet og kan fås i mange varianter.  Tapas ud af huset på fransk manér er særligt delikat.

Det franske køkken er verdenskendt for sine skønne smage, og særligt tapas ud af huset fra Fransk Spisehus kan anbefales. De laver en skøn tapasbuffet, hvor du selv kan mikse tapas af kød og fisk samt har mulighed for at vælge vegetariske tapas og lækre oste. Nyd blandt andet små lammefrikadeller, carpaccio, franske løgtærter, laksetartar, grøntsagsspyd og tigerrejer som hovedret og rund din tapas ud af huset af med skønne små citrontærter, mandeltærter eller en fløjlsblød chokolademousse.

Kategorier:Mad og drikke