Når det kommer til renovering af boligen, er køkkenet for mange det sværeste rum at komme igen, fordi det både skal tilpasse nuværende behov, ønsker og fremtidige. Udover at være det primære madlavningsrum, så har køkkenet også overtages pladsen som familiens samlingspunkt. Fra den populære køkken-alrum trend blev der pludseligt åbnet op for boligens opdeling, hvor spisestuen og stuen blev en fast del af køkkenarrangementet.

Nu skal køkkenet ikke kun egne sig til madlavning, men også lektielæsning, underholdning og hygge. Med de nye funktioner kræver køkkenet endnu flere tilpasninger for at imødegå behovet. Men når beslutningen om designet af køkkenet skal tages, gør tvivlen sin entré: Er der nu plads til alle? Kan vi have vores kaffemaskine stående fremme? Vil køkkenskabene komme til deres ret i hjørnet?

Med så mange bekymringer og spørgsmål er det vigtigt at have en kompetent og forstående rådgiver med på sidelinjen, som kan hjælpe med at vælge et køkken med den rette funktionalitet, der gør hverdagen nemmere.

Valg af køkken kan være svært

Er det første gang, man skal tage stilling til et nyt køkken er der et væld af nye termer og muligheder, man bliver introduceret for. Som forbruger skal man vælge alt fra producent, materiale og farve, og har man intet kendskab til markedet, så kan processen hurtigt virke uoverskueligt.

Med så mange muligheder følger mange overvejelser og bekymringer. Derfor kan det være kompliceret at gennemskue fordele og ulemper ved de mange alternativer. Udover, at køkkenet skal leve op til de individuelle krav og ønsker, så forventes der også en hvis sammenhæng mellem designet af køkkenet, den personlige stil og smag og resten af huset. Hertil forudsætter det også, at køkkenets funktionalitet lever op til hverdagens krav og rutiner. Konsekventligt er der mange aspekter, man skal tage højde for, når køkkenet skal skabes. Derfor vælger mange at få assistance af professionelle, når det nye køkken skal findes

Haus and Honey

I hjertet af København på Østerbro finder du Haus and Honey, som er specialister inden for skræddersyet snedkerkøkkener og Rotpunkt køkkener. Med mere end 2000 køkkener bag sig er virksomheden hjemmevant i køkkenbranchen og har store erfaring med at finde og skabe nye køkkener i København, der er tilpasset boligers mange udfordringer. For virksomheden er der tale om flere aspekter, der skal gå op i en større enhed, da et godt køkken ikke kun handler om design og udseende, men endnu mere om kvalitet og funktionalitet. Derfor spiller personlighed en større rolle, da køkkenet skal afspejle hverdagsbehovet.

Få hjælp af en køkkenkonsulent

Hos Haus and Honey har de kompetente og erfarne køkkenkonsulenter stående til rådighed, der hjælper og guider dig gennem processen. Her bliver der taget højde for at finde og sammensætte et køkken, som matcher dine behov og ønsker. Er du i tvivl, om hvorvidt du har brug for hjælp er det en god idé at booke et uforpligtende møde, så du kan få et bedre billede af, hvad du har af muligheder, og hvad der vil være den helt rigtige pris for dig. Derudover kan professionel hjælp også medføre dig ny inspiration og idéer til, hvordan dit drømmekøkken kan blive en realitet.

Kategorier:Hus og have