Det kunne godt lyde som om, der var en sladderbladstest på vej – test, hvem du er. Det er der ikke. Men det er alligevel meget sjovt at reflektere over, hvilket et form for frokostmenneske du er. Hvis du tænker på din vennegruppe eller omgangskreds kan du formegentlig straks pege ud, hvem der tilhører den ene yderfløj, og hvem der ligger i den helt anden grøft. Og så er der selvfølgelig også alle de mennesker, som på ingen måde er kræsen og måske placerer sig lidt i midten.

Fra den ene grøft til den anden

Vi har den vegetariske og veganske, som foretrækker grøntsager på bordet fremfor kød – det kan være af politiske årsager, det kan også være, at man bare har valgt at prioritere mere grønt på en lækker måde. Så har vi de, som nok kan placeres i den anden ende af skalaen: de traditionelle, som elsker et godt styk smørrebrød, lige som vi kender det, eller de varme, hjemmekendte retter, som serveres ligesom hos far og mor.

Find den rette frokost hos frokostordninger.dk

Ligegyldigt hvilken ende af spektret, du tilhører, har frokostordninger.dk en løsning, som passer til dig og dine behov. De samarbejder med en bred vifte af køkkener, som hver især har noget at byde på, og som har nogle solide madkoncepter! Nogle af koncepterne vil blive forklaret her, og så kan du vurdere, hvilken frokosttype du er. Måske du er klar til at prøve noget nyt endda?

Vegetarisk og vegansk frokostordning

Forespørgslen på den grønne livsstil og de kødfrie retter stiger! Men på trods af den udvikling, føles det ikke altid som, at alle frokostkøkkener følger med. Mange køkkener tilbyder måske et par kuverter, hvor kødet ikke indgår, men i sådanne tilfælde kan man godt blive lidt skuffet. Hvis der derimod er tale om køkkener, som har specialiseret sig i netop at lave denne type mad, så er forudsætningerne for et spændende og lækkert måltid også tilstede! Og der har frokostordninger.dk altså et par es i ærmet. Læs mere om vegetar-frokostordning eller vegansk frokostordning, hvis det er noget, der tiltrækker dig som frokosttype!

Den sunde og velnærede frokostordning

Flere og flere frokostordninger sætter spotlight på sundhed. Det er selvfølgelig forskelligt i hvilken grad, der er tale om, men hvis vi sammenligner med 20 år siden, er der kommet markant flere grøntsager på bordet. Hvis du er typen, der får det bedre af at være i balance med kroppen, og som gerne vil forkæle den med nogle gode vitaminer, så er du måske den sunde type? En sund frokostordning er hvert fald en rigtig god måde at få både lækker og velnæret mad på – især hvis det kniber med at få sundheden ind ad døren derhjemme!

Den klassiske – som vi kender den hjemmefra

Er du typen, som elsker alt hvad mor og mormor lavede, og som sætter pris på et måltid fyldt med kærlighed og referencer, så er du måske mere den traditionelle type. Hos frokostordninger.dk kan du også få god gammeldags mad, som indeholder alle de klassiske smagsvarianter. Fedtprocenten er ikke noget, man skæver til – præcis som man kender det hjemmefra. Og hvis vi skal være ærlige, så smager sådan noget mad jo bare helt fantastisk. Med en frokostordning, som er klassisk, traditionel og varm, kan du desuden ‘nøjes’ med rugbrød om aftenen, hvilket kan være tidsbesparende for de fleste.

Hvad end du er den ene frokosttype eller den anden, så er der god chance for, at frokostordninger.dk kan tilfredsstille dine smagsløg! De tilbyder frokostordning i København, Nordsjælland og Århus.

Kategorier:Mad og drikke