Smykker er formegentlig noget, der aldrig kommer til at gå af mode. Allerede i istiden, hvor de aller første afbildninger kan spores tilbage til, vidner det om, at man har båret smykker i en eller anden form. Hvor smykket som tilbehør tidligere har været brugt til at symbolisere et ritual, et trofæ, et tilhørsforhold etc, bruges smykker i dag primært som pynt. Men hvad kigger du efter, når du selv køber smykker? Er det materialet, designet, prisen eller noget helt andet?

Kvalitet holder – også inden for smykkeverdenen

I 2019, hvor klimaforandringer fylder umådelig meget på dagsordenen, er kvalitet inden for modebranchen noget, der er begyndt at fylde mere og mere. Den high fashion, som bygger på en køb og smid ud-kultur, er blevet taget op til revidering, og vi er begyndt at fokusere mere på slow fashion. Med det sagt findes er fænomenet high fashion på ingen måder uddødt, og butikker som H&M og Zara, hvis eksistensgrundlag bygger på dette, forsvinder nok ikke nogen steder. Men derfor kan vi jo godt begynde at købe smykker (og tøj) med en omtanke, hvor kvaliteten bliver mere essentiel.

Kvalitet inden for smykkeverdenen betyder, at produktet holder i mange flere år. Hvis du eksempelvis køber et smykke som en vielsesring i et råmateriale som guld eller sølv, er du også i højere grad garanteret, at produktet holder sig pænt og ikke ‘mister’ sin smukke overflade, som det er tilfældet med billige smykker.

Har du tænkt over, hvad der fylder mest, når du vælger smykker? For mange betyder det æstetiske måske aller mest, og de fleste vil jo i bund og grund formegentlig også gerne have kvalitet. Her kan et parameter som pris dog virke afskrækkende for nogle, hvorfor kvaliteten bliver fravalgt af den årsag.

Guldsmed i København med gennemgående kvalitetskoncept

Én af de guldsmede, som efterlever kvalitetskriteriet, er Guldsmed Dirks. Guldsmed Dirks i København producerer egne håndlavede smykker samtidig med, at der sælges ud af for eksempel Ole Lynggaard smykker, Maanesten, Pernille Coridon, Dulong for at nævne et par få brands. Guldsmed Dirks startede i Rødovre men har også haft en butik på Frederiksberg i mange år. Lige siden begyndelsen har fokus været på at tilbyde smykker i høj kvalitet til fornuftige priser – uden at der bliver gået på kompromis med kundeservicen. Der er lagt meget vægt på at skabe en fantastisk kundeoplevelse, hvilket blandt andet kommer til udtryk i tilbud om gratis og uforpligtende møde om vielsesringe.

Hvad end du vægter kvalitet, design eller pris mest, når du køber smykker, er Guldsmed Dirks et godt bud på en smykkebutik, hvor der er rig mulighed for inspiration. I sortimentet kan du finde både vielsesringe, forlovelsesringe, tennisarmbånd, herresmykker og en masse andet!

Kategorier:Smykker