Har du en gammel eller godt brugt bil stående i garagen? Og har du overvejet at skille dig af med den? Mange danskere har kun videresalg til en ny ejer i tankerne, når de vil af med en gammel bil. Og videresalg kan da også indbringe en god slat penge. Men den overraskende sandhed om brugte biler er faktisk, at det i mange tilfælde bedre kan betale sig at sælge en gammel eller udtjent bil til en skrotvognsforhandler for en skrotpræmie.

Din bil indeholder værdifulde dele, der kan indbringe en høj skrotpræmie

Moderne biler består af en masse dele og materialer – for eksempel værdifulde metaller, som kan genbruges. Derfor er skrotvognsforhandlere meget interesserede i at købe gamle, brugte og tilmed defekte biler og i den forbindelse udbetale en god, høj skrotpræmie til ejeren. Det betyder, at du som ejer af en udtjent bil bør overveje om salg til en skrotvognsforhandler faktisk kan indbringe dig et større beløb end salg til en ny ejer.

Få lavet en bilvurdering og indhent tilbud på en skrotpræmie, før du sælger

Inden du forsøger at sælge din bil til en ny ejer, så tag kontakt til en række forskellige skrotvognsforhandlere i dit område. Bed dem om at lave en gratis vurdering af din bil og give dig tilbud på den skrotpræmie, som de vil give dig for den. Med disse tilbud på en skrotpræmie i baghånden kan du bedre vurdere, om det rent faktisk er smartest for dig at sælge din bil til en ny ejer, eller om den største indtjening opnås ved at skrotte bilen for en skrotpræmie.

Forhandl dig til den bedste skrotpræmie hos en skrotvognsforhandler

Hvis du finder frem til, at du kan tjene flest penge på at sælge din bil for en skrotpræmie og derfor skal vælge hvilken forhandler, du vil sælge til, så husk at forhandle om din skrotpræmie. Skrotvognsforhandlere er nemlig gode kræmmere, der måske ikke giver dig det bedste tilbud på en skrotpræmie i første hug. Spil derfor gerne de forskellige forhandlere ud mod hinanden og bed dem om at forhøje deres tilbud på din bils skrotpræmie. På den måde er du sikker på i sidste ende at opnå den absolut højeste skrotpræmie og dermed få så meget ud af at skille dig af med din gamle eller brugte bil som muligt.

Kategorier:Diverse