AK Nygart er velkendt i Danmark som et af landets førende privathospitaler inden for plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger. Med klinikker i både København, Lyngby og Århus tilbyder AK Nygart et bredt udvalg af behandlinger, herunder bl.a. brystforstørrelser og botoxbehandlinger, der er meget populære i Danmark. AK Nygart er imidlertid ikke kun specialister i kosmetisk kirurgi og skønhedsbehandlinger – de er faktisk også drøngode til at skabe solidt og spændende indhold på de sociale medier. Privathospitalet arbejder fokuseret med markedsføring og kommunikation om deres ydelser på bl.a. Facebook, Instagram, Youtube, Twitter og deres egen dedikerede blog.

Youtube – engagerende serieformater og infovideoer

AK Nygart har virkelig forstået at benytte Youtube strategisk i deres markedsføring. Privathospitalets Youtube-kanal har et stort bagkatalog af videoer, og der produceres løbende nye. Videoerne spænder bredt fra serier med flere afsnit over i informative videoer med AK Nygarts læger og behandlere til presseklips og deciderede reklamevideoer. Særligt serierne er interessante og nærmer sig med deres længde og genre tv-dokumentarformatet og reality. I disse følges en kendt person igennem sit behandlingsforløb hos AK Nygart. Mediepersonligheden Fie Laursen og modellen Cecilie Diegemose har bl.a. medvirket i hver deres korte serie.

Facebook, Twitter og Instagram – content, der skaber interaktion

Facebook, Twitter og Instagram har AK Nygart succes med at skabe indhold, der engagerer følgerne. Særligt populære er konkurrencer og posts med tilbud på operationer og behandlinger hos AK Nygart. AK Nygart eksperimenterer også med videoformatet og har senest kastet sig ud i livestreams, hvor plastikkirurger og behandlere taler direkte til følgerne. På Instagram er billeder naturligvis i højsædet, og før- og efterbilleder af patienters resultater giver ofte anledning til spørgsmål og debat. AK Nygart har øjet på bolden og sørger for at gå i dialog med følgerne og besvare deres spørgsmål og henvendelser. Det skaber et stærkt community af følgere, der videredeler AK Nygarts kommunikation og bidrager til en fortsat stigning i antallet af følgere.

Blog – spændende artikler og nyheder inden for skønhed

AK Nygart er også opmærksomme på blogmediet, der stadig spiller en rolle, selvom de sociale medier har fået overtaget. På bloggen skriver AK Nygart løbende korte artikler med tips og tricks til skønhed, nyheder fra skønhedsbranchen samt hvad der rører sig internt på AK Nygarts klinikker.

Vil du vide mere om AK Nygart? Så kan du naturligvis også finde en masse viden på deres hjemmeside her.

Kategorier:Skønhed