Intim hårfjerning er noget, de fleste af os kender til og beskæftiger os med i større eller mindre grad. Næsten alle mænd og kvinder udfører nemlig en form for intim hårfjerning i dagens Danmark. Det skyldes i høj grad, at det er en del af tidens modetendenser. Derfor ses det også, at det især er den yngre del af befolkningen, der går meget op i intim hårfjerning. Grundet den store efterspørgsel på smarte løsninger er der i dag et utal af måder, hvormed man kan fjerne hårvæksten i de intime områder. Derfor skal man tage stilling til, hvilken metode man vil tage i brug, når man skal udføre intim hårfjerning. Vil man være sikker på permanente og sikre resultater, så skal man få fjernet sin intimbehåring med laser hos privathospitalet AK Nygart.

Ikke problemfrit at fjerne hår

Intim hårfjerning er ikke noget, vi ofte taler om. Alligevel er det noget, som fylder en del i vores hverdag. At fjerne hår på kroppen og især de intime områder er nemlig ikke helt problemfrit. Uanset hvordan man fjerner sine hår i de intime områder, kan man nemlig risikere smerter og irriteret hud. Nogle metoder inden for intim hårfjerning indbyder mere til dette end andre. Men faktum er, at det ofte kan være både irriterende, besværligt og tidskrævende at skulle udføre intim hårfjerning. Derfor kan det ofte godt betale sig at give lidt mere for en løsning, der er både permanent og problemfri.

Hvilke metoder kan man bruge?

Som sagt findes der et utal af metoder til intim hårfjerning. Først og fremmest er der skraberen og barberskummet, som er den absolut mest populære løsning blandt både mænd og kvinder. Når man barberer sig, skærer man hårene over helt nede ved huden, så de ikke kan ses eller mærkes. Når man i stedet bruger voks eller en epilator, hiver man hårene ud med hårsække. Derfor får man med disse løsninger en mere smertefuld, men også mere holdbar løsning. Man kan også vælge at bruge cremer, der opløser et stof i hårene, der gør, at de falder ud. Men hvad mange ikke ved er, at der findes en sidste løsning til intim hårfjerning. Det er nemlig intim hårfjerning med laser – en løsning, der giver mange fordele.

Slip for irriteret hud og kemikalier

At barbere sig eller udføre intim hårfjerning på anden måde er som sagt sjældent problemfrit. Der kan sidde en masse bakterier i skraberen, og det er hårdt for huden at blive udsat for barbering. Derfor ender man hurtigt op med indgroede hår, knopper og kløe, hvilket især er irriterende i de intime områder. Samtidig er der ofte kemikalier i den skum, man bruger. Skadelige kemikalier findes også i de cremer, som man kan bruge til intim hårfjerning. Voks og en epilator er ofte en mere skånsom løsning, hvis man kan holde smerten ud. Samtidig er det ofte de dyrere metoder, som mange får udført professionelt. Derfor kan det være svært at finde en løsning med intim hårfjerning, der matcher alle behov. Altså kan det være det værd at overveje intim hårfjerning med laser.

Intim hårfjerning med ny laserteknologi

Hos AK Nygart privathospital kan du både som mand og kvinde få intim hårfjerning med ny laserteknologi. Med en laser går man ind og opvarmer den enkelte hårsæk, så den ødelægges. På den måde bliver man fri for hår, samtidig med at der ikke bliver dannet nye. Derfor er intim hårfjerning med laser den mest permanente løsning, man i dag kan få. Hvis man vil være fri for at skulle tænke over intim hårfjerning hver dag, hver uge eller hver måned, så er det altså oplagt at se nærmere på denne løsning. Vælger man at få intim hårfjerning med laser, er man samtidig fri for komplikationer som irriteret hud og produkter med skadelige kemikalier.

Bestil tid til gratis forundersøgelse

Resultaterne med intim hårfjerning med laser kan variere meget, alt efter hud- og hårtype. Samtidig er det vigtigt, at man kender til forløbet og teknikken, hvis man skal være tryg under behandlingen. Derfor starter alle forløb med intim hårfjerning hos AK Nygart med en gratis og uforpligtende forundersøgelse. Kunne du tænke dig at bruge laser til din hårfjerning, så skal du altså kontakte privathospitalet allerede i dag og bestille tid til en forundersøgelse.

Kategorier:Skønhed