Mange deler ønsket om et vægttab, men ikke for enhver pris. Tanken om et kirurgisk indgreb kan virke skræmmende og overvældende, hvorfor idéen ofte bliver skubbet til side.

Det efterlader mange med følelsen af, at vægttabet forbliver et uopnåelig ønske, da flere år med adskillelige slankekure har slået fejl.

Nå din idealvægt med en maveballon

Hos Gastriball er de bekendt med den utryghed og usikkerhed et kirurgisk vægttab kan medfører. For det første er helingsprocessen væsentlig længere med flere risici undervejs.

Specielt risici for komplikationer undervejs i helingsprocessen ønsker Gastriball at undgå, hvorfor de anbefaler et ikke kirurgisk indgreb. Helt konkret involverer dette en maveballon, som bliver placeret i mavesækken under lokal bedøvelse.

Til dette formål udbyder Gastriball tre forskellige vægttabssystemer, som er baseret på en ballon i maven.

Obera Ballon

Obera vægttabssystemet består af en maveballon, som påtager plads i mavesækken. Selve ballonen indsættes i maven gennem munden via en invasiv endoskopisk procedure. Det er en relativ hurtig procedure, hvor patienten er under mild bedøvelse.

Medsil Ballon

Medsil ballonen anvender også en gastric ball, som placeres i mavesækken for at optage plads. Selve placeringsproceduren er den samme som ved Obera.

Spatz Ballon

Det sidste vægttabssystem består af høj kvalitet medicinsk silikone i form af an gastric ballon. Spatz består af en maveballon, som bliver fyldt med saltvand. Dette vil optage omkring en tredjedel af maven, hvorfra et indre tryk i maven afgiver et signal om at spise mindre.

Hvornår er man egnet til en maveballon?

Selvom mange går med ønsket om et vægttab, så er det ikke en procedure egnet for alle. For det første kræves det, at man sundhedsmæssigt er klassificeret som overvægtig. Det er man, hvis BMI’et er over 27. Opfylder man krævet kan en maveballon være den optimale løsning, eftersom der er tale om et ikke kirurgisk indgreb og dermed en smertefri oplevelse.

Kategorier:Skønhed Sundhed